Abonează-te la newsletter

×

Politica de Confidențialitate

Resortul de la liziera pădurii

sat Țipărești, comuna Cocorăștii Mislii, județ Prahova
19 km de Ploiești, 95 km de București
Preț de pornire: 2.000.000 €
Estimare: 2.500.000 € - 3.000.000 €
Complexul dezvoltat pe o suprafață de peste 3 hectare, în cadrul domeniului Frânculești, la liziera pădurii, se află la 17 km de Ploiești, într-un peisaj de poveste. Pe acest domeniu, natura se dezvăluie în toată splendoarea ei, indiferent de anotimp.
Creat în armonie cu mediul înconjurător, pe înălțimea dealului de unde se desfășoară în fața ochilor o priveliște spectaculoasă spre vale și satele din jur, resortul este o adevărată oază de liniște.
Dotat cu un restaurant, terase, cramă, piscină infinity iluminată noaptea, pool-bar, saună, teren de tenis cu instalație nocturnă, heleșteu, spații de joacă pentru copii, livadă cu pomi fructiferi și mini-fermă pentru animale, acest resort este locul perfect pentru multiple activităti, de la relaxare perfectă în vacanțe cu prietenii sau familia, la evenimente corporate, ateliere sau tabere de creație. Spațiile de cazare se disting prin designul original – după conceptul boutique hotelurilor, fiecare încăpere fiind amenajată în mod diferit. Ca într-un „Ocol al Pământului în 7 camere”, cele mai fascinante culturi ale lumii se dezvăluie oaspeților în moduri inedite. Între acestea, camera în stil italian împrumută farmecul stilului clasic prin mobilierul masiv, parchetul italian prețios și cromatica neutră, liniștitoare. Camera orientală reinterpretează un alcov plin de mister, prin țesăturile din mătase, brocart și accesoriile prețioase. Stilurile Georgian și Victorian se armonizează într-un decor cu design sofisticat și o atmosferă romantică, nobilă. Priveliștea spre grădină și livadă creează un tablou viu, în permanentă schimbare.
Ușor accesibilă din București, locația este ideală pentru escapade de weekend sau vacanțe reconfortante. Vecinătatea pădurii de stejari, puritatea aerului, liniștea, peisajele de vis, atmosfera bucolică dar și facilitățile moderne sunt elementele care diferențiază această proprietate și o fac pretabilă atât scopului turistic sau de evenimente, cât și unuia privat, ca și casă de vacanță la care să te retragi în weekend și vacanțe, departe de tumultul urban.

Foto: Tudor Prisecaru

Detalii proprietate

  • 3,13 ha
  • 690 m2
  • 211 m2
  • S+P+1E+M
  • 7
  • Complexul cuprinde un salon evenimente de 154 mp, cramă, teren de tenis cu instalație nocturnă, piscină exterioara și saună, o microfermă de animale, livadă, heleșteu ș.a.
  • neclasată
  • Casă de vacanță, Centru de evenimente, Complex turistic, Restaurant
  • PH07AHE-NC
DESCARCĂ PDF