Abonează-te la newsletter

×

Politica de Confidențialitate

Marea la fereastra ta - Apt. 5

Mamaia, Constanța
50 m de malul Mării Negre
Preț de pornire: 895.000 €
Imaginează-ți că poți vedea și auzi marea. O priveliște minunată spre mare și cel mai relaxant sunet al valurilor. Este acesta un fel de lux? Imaginează-ți că poți împărtăși aceste senzații oricând dorești fără stresul asistentei de a încerca să identifice cazare disponibilă în Mamaia în timpul sezonului. Nu este deja un lux?
Apoi, imaginează-ți că poți vedea și auzi marea fie din intimitatea căminului tău, sau de pe o plajă privată. Ai acces la căminul tău trecând prin atriumul spectaculos al unei clădiri noi. Concierge profesionist este la dispoziția ta să te ajute și cu serviciile de curățenie și curățătorie. Paza permanentă și monitorizarea video îți asigură intimitatea și siguranța. O dată ce pășești în locuința ta, te bucuri de confortul unui loc de lux pus în evidență de finisările premium și design-ul de calitate. Încăperile au o înălțime liberă de 3 metri, ferestre de la podea la tavan pentru a te desfăta cu cea mai bună priveliște din orice loc ai sta.
De asemenea, în cazul în care dorești să te odihnești în liniște deplină, fațada specială de sticlă te poate adăposti de orice zgomot, precum și de radiații. Sistemele de ventilație și de încălzire îți asigură temperatura optimă și cea mai relaxantă atmosferă. Pe timpul iernii, podeaua încălzită păstrează căldura spațiului astfel încât să îți poți savura vinul preferat în orice perioadă a anului.

În cazul în care dorești să încerci, va fi acolo începând cu 2020.

Detalii proprietate

  • 314 m2
  • 5
  • 2020
  • Casă de vacanță
  • CT15AHE-NC-5
DESCARCĂ PDF