Abonează-te la newsletter

×

Politica de Confidențialitate

Catalogul de Primăvară 2019

Catalogul de Primăvară 2019

Al cincilea catalog Artmark Historical Estate cuprinde imobile spectaculoase din România, majoritatea aflate în exclusivitate în portofoliul nostru: 22 de proprietăți istorice, 19 proprietăți contemporane și o insulă din Delta Dunării, singura insulă de vânzare din România în acest moment. Între clădirile istorice prezentate în catalog se numără Palatul Știrbey din Dărmănești, jud. Bacău (vizitat adeseori de Regina Maria și evocat în jurnalul său), Casa Niculescu-Dorobanțu din București (un impresionant palat neogotic situat în inima Capitalei), conacul Oteteleșanu de lângă București, castelul Teleki și conacul Banffy din Transilvania, Casa Hrisicos (edificiul-simbol al Constanței) și multe altele. Secțiunea Artmark Contemporary Estate propune reședințe private exclusiviste (vile pe malul lacului, penthouse-uri sau apartamente cu grădină proprie) și oportunități de business la cheie: domenii viticole și resorturi turistice.

Download Catalogul de Primăvară 20197373



Raport de piață 2018

Raportul de Piață 2018 - o analiză a situației actuale a patrimoniului construit și potențialul investițional al acestuia.

Download Raport de piață 20181685



Catalog Toamna 2018

Catalogul de Toamna 2018, acum si cu segmentul Luxury - Modern

Cataloagele semestriale Artmark Historical Estate, adevărate albume de arhitectură, cuprind istorii neștiute, de la povești de dragoste la importante evenimente politice trăite între pereții caselor cuprinse în ele. Arhitectura Neoromânească este prezentă și în paginile acestei ediții de Toamnă 2018 alături de reprezentanți ai stilului Romanic sau Neoclasic. Domeniile eco sau rurale fac cunostință cu segmentul de lux începând cu acest catalog grație interesului pentru un alt fel de lifestyle din partea clienților AHE; de data asta urban, modern și de design, în cele mai elitiste zone ale Bucureștiului.

Download Catalog Toamnă 20183576



Catalogul Artmark Historical Estate - Primăvară 2018

Artmark Historical Estate lansează Catalogul de Primăvară 2018.

Continuând demersurile anterioare de a prezenta oportunități de valorificare a patrimoniului României și de a identifica investitorii potriviți, portofoliul nostru a crescut considerabil. În acest context a fost lansat un nou Catalog AHE. Ediția de Primăvară 2018 reunește monumente reprezentative ale patrimoniului arhitectural și cultural național create de arhitecți celebri sau care au aparținut unor personalități marcante cum ar fi: Casa actorului Constantin I. Nottara, Casa poetului Dimitrie Bolintineanu, Vila arhitectului Paul Smărăndescu sau Conacul Golescu - Gussi. Încărcate de istorie și rafinament vă așteaptă să le descoperiți în Catalogul Artmark Historical Estate - Primăvară 2018.

Download Catalog Primăvară 20184093



Catalog 2016-2017

S-au împlinit doi ani de când Artmark a lansat divizia Historical Estate, sub deviza "Unique Homes for the Connoisseur of Life".

De-a lungul acestor doi ani am obţinut rezultate încurajatoare, lărgindu-ne portofoliul cu monumente istorice şi artistice de mare valoare. Sub o inițiativă inovatoare de a crea o carte contemporană dedicată caselor aparent uitate în istorie, precum "Palatul de Piatră" Udriște Năsturel, singurul monument de arhitectură civilă românească, din sec. XVII, ridicat în întregime din piatră, sau reședințe puternic mediatizate precum Vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu de la Predeal, albumul prezintă istoriile documentate ale acestora într-o manieră accesibilă, presărat cu detalii inedite și fotografii spectaculoase. Vă invităm să descoperiţi noul Catalog Artmark Historical Estate 2016-2017.

Download Catalog 2016-20177177