Abonează-te la newsletter

×

Politica de Confidențialitate

Despre noi

Compania

De la fondarea Casei de licitații în 2008, Artmark s-a constituit în scurt timp drept unul dintre cei mai importanți promotori ai artei românești de patrimoniu și contemporane, precum și o forță motrice a pieței de bunuri artistice și istorice românești, contribuind la conturarea și impulsionarea dezvoltării acesteia spre cotele marilor piețe internaționale de artă. Reputația de actor esențial al pieței de artei a fost consolidată prin profesionalism, stabilitate și responsabilitate, câștigând astfel încrederea și suportul tuturor celor care s-au regăsit în vizunea pe care se fundamentează activitatea Artmark.

Misiune

Din vastul portfoliu de proiecte Artmark s-a creat divizia Historical Estate, sub deviza "Unique Homes for the Connoisseur of Life". Pentru prima oară în România, după modelul marilor Case internaționale de licitații, Artmark Historical Estate oferă accesul clienților la acest segment special de piață, dedicat proprietăților istorice și artistice precum palate, castele, cetăți, conace și vile vechi de secole, repere în Registrul Monumentelor Istorice. Experiența anterioară în tranzacții cu valori mari a operelor de patrimoniu și competențele în reglaje fine ne recomandă drept soluția ideală pentru toți pasionații de adevărate bijuterii arhitecturale reprezentative pentru spațiul românesc.

Valori

Pasiunea, loialitatea, optimismul, tenacitatea și respectul sunt valorile care conduc spiritul Artmark și care tranformă casa de licitații în mai mult decât un model de business, într-o inițiativă menită să redescopere și să prezerve valorile autentice românești, să dezvolte instrumente specifice dinamizării industriei creative. Comercializarea de artă și proprietăți imobiliare istorice și artistice s-a dovedit a fi o combinație naturală, rezultat al conexiunilor la nivelul întregii țări și al expertizei brokerilor Artmark în intermedieri imobiliare și de artă. Serviciile de marketing eficiente și angajamentul față de filosofia de afaceri stabilite de către Artmark definesc un brand bazat pe încredere, integritate, discreție și excelență.