Despre

Constantin Prisecaru

Managing Partner

Absolvent al Facultății de Istorie și pasionat de artă și arhitectură, Constantin Prisecaru a condus timp de 9 ani o rețea românească de fashion retail, fiind apoi Senior Associate la Colliers International, pentru ca din 2012 să se alăture Casei de Licitații Artmark, împreună cu care a înființat în 2014 Artmark Historical Estate.

Monica Barbu

CEO

Cu o experiență de peste 21 de ani în real estate, Monica Barbu a fost Head of Retail Division la Colliers International, Partner and Vice-President la The Advisers/Knight Frank, Managing Partner la MNB Retail. Membru al Royal Institute of Chartered Surveyors. Monica Barbu este din 2018 CEO Artmark Historical Estate.

Rodica Chiricheș

COO

Cosmopolită entuziastă, fluentă în șase limbi, Rodica are o experiență globală în domenii variate, de la cercetare la jurisprudență și administrativ. Creativitatea concurează cu pragmatismul constructiv dând naștere unei „furnicuțe hiperactive”, mereu gata de muncă. Optimistă incurabilă, Rodica creează cadrul necesar găsirii de soluții pentru salvarea patrimoniului imobil.

Cristian Șoaită

Business Development Director

Cu o experiență de mai bine de 12 ani în vânzări în FMCG, unde a lucrat local și regional pentru companii ca Procter&Gamble, Heineken sau Coca-Cola Hellenic, Cristian Șoaită s-a alăturat echipei în 2018 pentru a prelua rolul de Business Development Director și a fi responsabil pentru extinderea eficientă a afacerii la nivel național.

Alin Stavarache

Senior Adviser - Historical

Cu experiență de peste 15 de ani în Real Estate, Alin Stavarache a fost Sales Director la Quantum Consulting & Management, Associated Broker în cadrul Coldwell Banker Romania, Broker/Owner al Kriterion Real Estate Services, din 2017 este Senior Adviser – Proprietăți Istorice București la Artmark Historical Estate.

Diana Dragostin

Fine Living Properties Manager

Diana Dragostin și-a început cariera în vânzări în grupul Artmark în anul 2010. A petrecut șapte ani în echipa de Sales a Casei de Licitații, devenind Director de Vânzări. De pe această poziție, a plecat la Imoteca. În cadrul platformei spaniole, a preluat conducerea diviziei de Fine Living Properties și a contribuit la implementarea licenței brandului rezidențial de lux Fine&Country în România. În iunie 2019, a revenit în grupul Artmark, de această dată pentru a prelua un departament din real estate, ca Fine Living Properties Manager.

Mirel Cionac

Senior Adviser - Contemporary

Având o experiență diversificată, Mirel Cionac a condus proiecte importante de expansiune în domeniul retailului farmaceutic, retailului de proximitate, proiecte de mari dimensiuni în agricultura ecologică precum și în industria serviciilor pentru companii de retail. Este din Octombrie 2018 Senior Adviser - Proprietăți Contemporane la Artmark Historical Estate.

Daniel Lengyel

Senior Adviser - Transylvania Area

Cu 9 ani experiența în Real Estate, timp în care a ocupat funcția de Coordonator Proces Vânzări-Garanții în Patria Bank, din mai 2019 s-a alăturat echipei AHE pentru a explora regiunea Transilvaniei, regiunea cu cele mai multe monumente istorice din România.

Diana Perdum

Office Assistant

Având studii în Mass-media și Comunicare Interculturală, interesele Dianei s-au conturat dintotdeauna în jurul istoriei și artei. Cel mai mult îi place să descopere lucruri vechi cu simbolistică istorică, în contexte noi, reanimate de stilul contemporan. Pasionată de cărți și de pictură, crede că valorile personale și consolidarea identității culturale dețin un caracter peren.

De la fondarea Casei de licitații în 2008, Artmark s-a constituit în scurt timp drept unul dintre cei mai importanți promotori ai artei românești de patrimoniu și contemporane, precum și o forță motrice a pieței de bunuri artistice și istorice românești, contribuind la conturarea și impulsionarea dezvoltării acesteia spre cotele marilor piețe internaționale de artă. Reputația de actor esențial al pieței de artă a fost consolidată prin profesionalism, stabilitate și responsabilitate, câștigând astfel încrederea și suportul tuturor celor care s-au regăsit în vizunea pe care se fundamentează activitatea Artmark.

Pasiunea, loialitatea, optimismul, tenacitatea și respectul sunt valorile care conduc spiritul Artmark și care transformă casa de licitații în mai mult decât un model de business, într-o inițiativă menită să redescopere și să prezerve valorile autentice românești, să dezvolte instrumente specifice dinamizării industriei creative. Comercializarea de artă și proprietăți imobiliare istorice și artistice s-a dovedit a fi o combinație naturală, rezultat al conexiunilor la nivelul întregii țări și al expertizei brokerilor Artmark în intermedieri imobiliare și de artă. Serviciile de marketing eficiente și angajamentul față de filosofia de afaceri stabilite de către Artmark definesc un brand bazat pe încredere, integritate, discreție și excelență.

Fii parte din echipa noastră!

Ne extindem rețeaua de colaboratori din țară, așadar dacă ești interesat(ă) să fii parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul. Mulțumim!

Află mai multe

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan