Abonează-te la newsletter

×

Complex turistic "Peştera de la Izbucul Păstrăvăriei"

sat Căprioara, comuna Săvârşin, judeţ Arad
5 km faţă de Castelul Regal de la Săvârșin, 75 km faţă de Arad
Preț de pornire: 590.000 €
Estimare: 750.000 € - 1.000.000 €
Un complex turistic de excepție situat la poalele munților Săvârșinului, în apropierea Castelului Regal, într-un cadru natural mirific.
Zona cu păduri aproape neatinse, cu rezervații naturale traversate de râuri cu ape limpezi, cu numeroase castele și peste 20 de cetăți si mănăstiri, precum cetatea de piatră Șiria (sec. XIV), cu statut de cetate regală, cetatea Agriș (sec. XV), cetatea Ineului (sec. XVII), ruinele fortăreței Tăuț (sec. XII), castelul Mocioni-Teleki din Căpâlnaș, Mănăstirea Hodoș-Bodrog ș.a.
Din punct de vedere economic, complexul turistic se află într-una dintre cele mai dezvoltate regiuni din România.
Complexul se întinde pe 2,15 hectare de teren și este format din cabană structurată pe D+P+M în suprafață totală de 572 mp, 5 căsuțe de vacanță din lemn cu dormitor, baie si terasă proprie, teren de sport multifuncțional cu instalație nocturnă, alee de alergare și pentru biciclete, traseu pitonat pentru alpinism, trei lacuri pentru pescuit cu alimentare gravitațională populate cu crap, caras, știucă, clean si roșioară, izvor de apă plată, peștera vie “Izbucul Păstrăvăriei‘’, cu formațiuni calcaroase în dezvoltare și lac de acumulare.
‘’Izbucul Păstrăvăriei” dispune de 18-20 locuri de cazare, cramă și sală pentru conferințe.
De la complex se pot organiza vânători la toate speciile de vânat, cu gonaci din zonă, fiind situat în localitatea Căprioara care face parte din Ocolul Silvic Valea Mare, cel mai bogat în vânat din partea de vest a țării. Anual se vânează aproximativ 250 de mistreți. Vânatul mare - urși și cerbi, este de asemenea prezent în împrejurimi.
Vânatul se poate prepara în spațiul special amenajat din incinta domeniului.

Vara pot fi desfășurate următoarele activități :
Pescuit la crap, caras, știucă, clean si roșioara pe bălțile din complex și la păstrăv pe Valea Troasului;
Baie în piscină în aer liber și saună umedă cu rocă vulcanică;
Tenis de masă și biliard;
Loc de joacă special amenajat pentru copii;
Trasee de alpinism, cu 3 grade de dificultate, în incinta complexului;
Paintball;
Tenis, volei sau minifotbal pe terenul special amenajat;
Plimbări cu barca pe iazurile proprii;
Excursii şi drumeţii la Castelul Regelui Mihai de la Săvârşin, la cătunul Bulza – degustare de miere, la lacul de la Căpâlnaş. Un alt punct de atracție al zonei este vizitarea peșterilor din împrejurimi, în număr de 11, printre care Peștera Sinesie și Peștera lui Duțu.

Iarna, complexul oferă:
Patinaj pe lacurile din complex;
Pescuit la copcă;
Ski pentru începători și săniuș.

“Izbucul Păstrăvăriei” are un imens potențial de exploatare și extindere, în scop privat, pentru o reședință de poveste sau în scop turistic, pentru un business de succes.

Detalii proprietate

 • 2,15 ha
 • 570 m2
 • 450 m2
 • 220 m2
 • D+P+1E+Pod
 • 9
 • 8
 • 5 căsuţe de lemn a câte o cameră fiecare cu baie proprie, 3 lacuri de pescuit, piscină exterioară, teren de sport, saună finlandeză pe lemne, loc de joacă pentru copii , 3 locuri amenajate pentru grill şi foc de tabară, foişor pe lac.
 • 2007
 • Cabană de vânătoare, Casă de vacanță, Complex multifuncțional, Complex turistic, Pensiune, Reședință unifamilială
 • AR03AHE-NC
DESCARCĂ PDF